Interne competitie

De senioren schaken op donderdagavond vanaf 20:00 uur in onze speelzaal in De Vredehorst, Tarthorst 1 te Wageningen. Als nieuwkomer kun je vier avonden gratis meespelen. Als het je bevalt kun je lid worden. Voor vragen over de interne competitie kun je terecht bij de wedstrijdleider van de interne competitie, Marius Bolck via intern@svwageningen.nl.

Aanmelden en afmelden
Aan- of afmelden kan tot donderdag 17.00 uur per mail bij de wedstrijdleider van de interne competitie.

Partij
Partijen in de interne competitie worden gespeeld volgens het competitiereglement dat gebaseerd is op het FIDE-reglement. In geval van onenigheid beslist de arbiter. Het speeltempo voor de gehele partij is 1 uur 40 minuten plus 10 seconden per zet per persoon. In afwijking van het FIDE-reglement gelden de volgende regels:

• De interne competitie start tijdens een reguliere clubavond op donderdag om 20.00 uur. Wanneer een speler te laat is mag de klok vanaf 20:15 uur door de tegenstander worden gestart.
• Een speler die niet voor 21:00 uur aan het schaakbord verschijnt verliest de partij.
• Mobiele apparatuur is niet verboden maar mag in de speelzaal géén geluid te veroorzaken. Indien dit wel gebeurt wordt de betreffende speler bestraft met automatische uitloting de volgende keer dat er een oneven aantal spelers is. Deze uitloting wordt niet geregistreerd in de uitlootlijst.
• Iedere speler is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van zijn/haar resultaat op het uitslagenformulier.