Externe competitie

In de externe competitie wordt er door een team van vier jeugdleden gespeeld tegen teams van andere schaakverenigingen. Er wortd gespeeld op een zaterdagmiddag.

Het speeltempo voor A- en B-teams (t/m 20 jaar) is 45 minuten per persoon per partij.
Het speeltempo voor C-teams (t/m 14 jaar) is 30 minuten per persoon per partij.
Het speeltempo voor D-teams (t/m 12 jaar) en E-teams (t/m 10 jaar) is 20 minuten per persoon per partij.

De competitie voor de A- en B-teams worden rechtstreeks door de KNSB georganiseerd.
De C- en E-competitie wordt vermoedelijk op zaterdag 2 maart gespeeld.
De D-competitie wordt vermoedelijk op zaterdag 23 maart gespeeld.

Voor de begeleiding en het vervoer van teams kunnen ouders van de deelnemers worden gevraagd te helpen. Er zijn momenteel nog geen teams opgegeven voor de externe competitie. De belangstelling hiervoor zal in de loop van het seizoen worden vastgesteld door de jeudleider.