Aankondiging NBC promotietoernooi

1 november start de NBC, De Nederlandse Bond van Correspondentieschakers, een promotietoernooi voor iedere schaker, die kennis wil maken met deze fascinerende vorm van schaken.
Het toernooi wordt gespeeld op de webserver volgens de standaardregels van de ICCF (50 dagen bedenktijd voor 10 zetten).
Lidmaatschap van de NBC of een schaakvereniging is niet vereist.
De deelname kost slechts 10 euro (gratis voor NBC-leden) en levert ook nog eens een gratis NBC-lidmaatschap voor 2014 op. Al naar gelang het aantal deelnemers wordt er gespeeld in groepen van 5 of 7 spelers.
Iedere deelnemer speelt met wit én zwart tegen dezelfde tegenstander. De finale zal gespeeld worden in een groep van 10 of 12 spelers. Behalve het prijzengeld voor de 1e, 2e en 3e plaats, 500, 300 en 200 euro, worden er prijzen van 50 euro uitgeloofd voor de mooiste partij en het meest interessante openingsnieuwtje!

Meld je vóór 1 oktober per e-mail aan bij Joop Jansen jannesnelleke@home.nl onder vermelding van naam, adres en e-mail en eventueel ICCF-ID-nummer of bel voor nadere info 06 36297188.