Lid worden

Als je geïnteresseerd bent om lid te worden kun je vier avonden gratis meespelen in de interne competitie. Als je daarna wilt blijven schaken, kun je je als lid opgeven.

Lid van de Schaakvereniging Wageningen word je voor een jaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Het lidmaatschap wordt stilzwijgend voor telkens een jaar verlengd. Opzeggen kan tot uiterlijk 1 augustus.

Contributie

Senioren (vanaf 21 jaar) 120,- euro per jaar (betaal je met automatische incasso dan is het 110,- euro)
Studenten (vanaf 21 jaar) 108,- euro per jaar (betaal je met automatische incasso dan is het 100,- euro)                                                                                (excl. 25% reductie wanneer men sportrechten heeft*)
Studenten (t/m 20 jaar) 54,- euro per jaar (betaal je met automatische incasso dan is het 50,- euro)                                                                                    (excl. 25% reductie wanneer men sportrechten heeft*)
Jeugd (t/m 20 jaar) 55,- euro per jaar (betaal je met automatische incasso dan is het 50,- euro)

* Studenten krijgen korting t.o.v. de reguliere lidmaatschapsprijs. Omdat Schaakvereniging Wageningen een door Thymos erkende burgersportvereniging is kunnen studenten met WUR sportrechten subsidie krijgen (25% = max 24,75 euro) op hun contributie. Deze korting vraag je aan bij SWU Thymos. Download hiervoor een ‘aanvraagformulier erkende vereniging‘.

Het rekeningnummer de van Schaakvereniging Wageningen is NL16INGB0000970314.

Meld je aan als lid