Eindstanden jeugd- en brugcompetitie

De laatste ronde is gespeeld op 19 mei en de brugcompetitie is met afstand gewonnen door Elmar Roothaan. Hij hoefde daarvoor de laatste ronde niet meer te spelen. De eindstand is hieronder te vinden.

De strijd om de tweede en derde plaats in de Koningsgroep was spannend in de laatste ronde. Zowel Sara als Marjon verloren, zodat Sara tweede bleef en Marjon derde.
De Damegroep werd met meer dan 200 punten voorsprong gewonnen door Sijmen. Tweede en derde werden Wouter respectievelijk San die daarmee Emilio nipt voorbleven.
Ruben won de jeugdcompetitie en promoveert daarmee naar de brugcompetitie. Len bleef tweede van de Torengroep, ondanks dat hij al een paar ronden niet meer mee doet. Martin werd vlak achter hem derde.
De strijd om de ereplaatsen van de Lopergroep was tot op het laatst spannend. Erik trok uiteindelijk aan het langste eind en bleef Jelle en Lorenzo nipt voor.
Cuinn won met overtuiging de pionnengroep en liet in de jeugdcompetitie alleen Ruben voor zich. Ook Reiko deed het goed. Derde werd op enige afstand Daniƫl.

De snelschaakladder is dit voorjaar gewonnen door Martin. Tweede werd Jelle en derde Xander.

eindranglijsten jeugd- en brugcompetitie