internet training bij KNSB

internet training bij KNSB

Berichtdoor bioboer » Wo Sep 03, 2014 7:58 pm

Aan de leden van de KNSB (volwassenen)Beste heer / mevrouw,De KNSB organiseert vanaf oktober 2014 voor de vijfde keer een cyclus van vijf schaaktrainingen voor volwassenen op internet. Het thema van deze cyclus is: Pionoffers en breekzetten. De cursisten maken kennis met vijf veel voorkomende pionzetten, waaronder offers, alle een standaard strijdmiddel. Structuur, ruimte, ontwikkeling, (on) veilige koningsstelling zijn factoren die daarbij zijdelings belicht zullen worden.

De trainingen staan open voor schakers van bijna alle niveaus van licht gevorderd tot sterke competitieschaker. De groepen worden naar ratingniveau ingedeeld van 1400 tot ca. 2200. Voor schakers zonder rating of lager dan 1400 zullen de trainingen op maat worden afgestemd met onderwerpen op Stap 3 niveau.De kosten voor een cyclus van vijf trainingen van anderhalf uur bedragen € 60 inclusief een KNSB jaarlidmaatschap Internetschaak met toegang tot Playchess. De trainingen vinden plaats op maandag, woensdagavonden en zondagmiddagen (om de week) in de maanden oktober, november en december 2014.

De exacte data vindt u op de volgende pagina:
www.schaakbond.nl/internetschaak/intern ... n/data2014Aanmelden kan tot en met 14 september 2014 via het aanmeldformulier op de website, start eerste lessen vanaf 5 oktober.
Zie voor verdere details de websitepagina: www.schaakbond.nl/internetschaak/intern ... olwassenenMet vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse SchaakbondEric van Breugel
023-5254025
bioboer
 
Berichten: 125
Geregistreerd: Zo Apr 05, 2009 8:00 pm

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron