PK3 - Wageningen2

PK3 - Wageningen2

Berichtdoor denaayerd » Zo Nov 25, 2018 1:59 pm

Gisteren hebben de knuffelaars de punten op suffe wijze uit handen gegeven, het werd 5-3 in Utrecht tegen PK3.
Na een uurtje of 2 spelen leek er geen vuiltje aan de lucht, alleen Anna leek wat minder te staan, de rest stond gelijk tot goed. Daarna ging er van alles mis. Thomas kwam na de opening goed te staan, mooi voordeeltje. Toen er een stuk van Thomas werd geslagen vergat hij het stuk terug te slaan, met als resultaat dat hij met een stuk minder verder moest gaan. 1-0 dus. Anna kwam niet lekker uit de opening, bleef steeds wat minder staan en werd uiteindelijk weggespeeld. 2-0. Hans kwam ook goed te staan, dacht ergens mat te kunnen zetten, dat bleek niet te kloppen, maar het werd wel remise, Hans is in ieder geval van de nul af. 2,5-0.5.
Claim speelde tegen zijn bijna net zo knappe tweelingbroer Leo van Houwelingen. Claim stond beter na de opening, hij had immers de d-lijn in handen. Het voordeel vervloog, maar Claim probeerde nog van alles, met als resultaat dat hij uiteindelijk met een trucje een toren verloor. 3,5-0.5. Zo schiet het lekker op.
Tsjerk speelde een solide partij en speelde vol op activiteit. Zijn tegenstander bleef taai tegenspartelen, maar Tsssssjerk haalde het punt uiteindelijk wel binnen. 3,5-1,5.
Ook ik mocht weer een puntje incasseren. Mijn tegenstander speelde de opening creatief, wat erin resulteerde dat ik een loper op a6 kon zetetn en daarmee zijn rokade kon verhinderen. Op lange termijn wordt het dan een lastig verhaal, ook dit keer. 3,5-2,5.
Sul kwam goed uit de opening, er leek niks aan de hand, maar in het eindspel had hij toch last van kleine verzwakkingen en werd langzaam weggedrukt. 4,5-2,5.
Tot slot de PPP. De PPP speelde de opening voortvarend, maar vergat ergens zijn koningsvleugel te ontwikkelen. In het vervolg kreeg de PPP het erg zwaar met een kwal minder. Hij zal wel straal verloren gestaan hebben, maar wist toch nog de boel bij elkaar te houden en remise binnen te slepen. 5-3.
De derde helft was wel buitengewoon succesvol met een diner in een chinees, waar zowaar ook een PK'er aanwezig was (die Optimist).
Uiteraard houden we erg veel van elkaar, maar het wordt tijd dat we iets meer onze tanden laten zien, anders gaan we het nog lastig krijgen dit jaar.
denaayerd
 
Berichten: 107
Geregistreerd: Za Mei 14, 2011 4:45 pm

Terug naar Externe

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten

cron