Het Vallei Jeugdschaaktoernooi

De Schaakverenigingen van Barneveld, Ede (De Cirkel), Veenendaal en Wageningen hebben de handen ineengeslagen. Gezamenlijk organiseren wij op zaterdagmiddag 13 mei in Veenendaal het Vallei Jeugdschaaktoernooi. Er zal tussen 13.00 en 17.00 uur worden geschaakt in de Rehobothschool, Koninginnelaan 46, 3905 GJ Veenendaal (ingang aan de Emmalaan).

Het toernooi is vooral een aanmoedigingstoernooi dat zich richt op jonge schakers in de lagere stappen, maar alle jeugdleden t/m 15 jaar van de vier verenigingen zijn van harte welkom. Voor de sterkere jeugd zal een aparte groep worden gemaakt. Het toernooi beoogt zowel leuk als leerzaam te zijn. Naast schaakpartijen is er gelegenheid voor de jeugdleden om met elkaar kennis te maken bij verschillende nevenactiviteiten. Zo is er een prijsvraag waarbij leuke prijsjes te winnen zijn, zijn er meerdere grote schaakspelen en is er een hoek met spelletjes.

Dit toernooi lukt alleen met een ruime opkomst van de jeugdleden van de vier verenigingen. Daarom is er voor gekozen het toernooi gratis te maken. Mede dankzij onze sponsor Riedel zijn er voor de jeugd ook gratis consumpties. Opgave gaat per vereniging via de eigen jeugdleider.

Vanuit Wageningen vertrekken wij op zaterdag 13 mei om 12.00 uur vanaf De Vredehorst. Behalve veel jeugdleden zullen ook een aantal van onze jeugdtrainers en onze jeugdleider die dag meegaan.

Zie ook onze flyer: Valleitoernooi 2023