Max Zheng is jeugdkampioen!

De laatste ronde van zowel de jeugd- als de brugcompetitie is gespeeld en we hebben dus een nieuwe jeugdkampioen. Zie
https://svwageningen.nl/uitslagen-en-standen/

Max Zheng won de brugcompetitie. Hij ging met een geringe voorsprong op Maxim Huirne en Hugo Gerritsen de laatste ronde in en stelde het kampioenschap met een overwinning veilig. Dat was nodig, want ook Maxim en Hugo wonnen. Zij bleven daarmee tweede en derde.

De jeugdcompetitie kende een verrassende winnaar: Mats Neuman. Mats is pas begin dit jaar lid geworden. Met het schoolschaak deed hij het nog niet zo goed, maar hij is als een komeet vooruit gegaan. Hij is voorlopig ingedeeld in de Lopergroep, maar bleef dus ook alle leden van de Torengroep voor! In de Torengroep was Zichen Yan de sterkste. Hij werd gevolgd door jawad Masroor en Jakub Vischschraper.

Tweede en derde in de Lopergroep werden Fosse Lureman de Vletter en Senn Roks. Ze bleven daarmee het merendeel van de Torengroepleden voor.

De Piongroep kende dit voorjaar een flinke aanwas van nieuwe leden. De zesjarige Teije Neuman deed hetzelfde als zijn broer: winnen! Op slechts 6 puntjes achter hem werd Yinten Donker tweede in deze groep. Misha Wilkens werd derde.

Senn Roks won de snelschaak laddercompetitie. Tweede en derde in deze competitie werden Ezra Zuidweg en Jakub Vischschraper.