Ondanks Corona donderdag toch schaken

Zoals jullie weten is er voorlopig geen clubavond in de Vredehorst. Maar dat betekent niet dat we op donderdag niet kunnen schaken. We gaan namelijk een toernooi via internet organiseren en jullie mogen allemaal meespelen! We gaan donderdag 19 maart een snelschaaktoernooi over zeven ronden organiseren. De bedenktijd is 5 minuten + 5 seconden per zet p.p.p.p.

Hoe doe je mee?
Maak daarvoor een gratis account aan op www.chess.com/nl/register. Kies een gebruikersnaam naar keuze. Je krijgt vervolgens een e-mail om je account te bevestigen. Als je dat gedaan hebt, kun je je eigen naam invullen via www.chess.com/settings. Dan weten wij wie je bent. Ga vervolgens naar onze clubpagina. Daar dien je een aanvraag in om lid te worden van de SV Wageningen club op chess.com.

Als die aanvraag is goedgekeurd, hoef je er alleen nog maar voor te zorgen dat je je donderdag 19 maart tussen 19.15 en 20.15 uur aanmeldt voor het toernooi, dat om 20.15 uur precies van start gaat. Naar verwachting gaat het circa twee uur duren.

Het toernooi zelf kun je hier direct vinden. Wij hopen dat velen van jullie donderdag meedoen, zodat we toch nog met zijn allen lekker kunnen schaken. Als het een succes is, zullen we ook de donderdagen daarna een toernooi organiseren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marius, Joost, of Kees