Start seizoen Schaakvereniging Wageningen

Op donderdag 6 september begint het nieuwe seizoen van Schaakvereniging Wageningen. Iedereen die wil komen schaken is van harte welkom en kan gedurende vier avonden gratis meedoen. Er wordt elke donderdagavond gespeeld in de Vredehorst, Tarthorst 1.


De senioren spelen interne competitie van 20.00 uur tot 24.00 uur. Het is niet erg als u een paar avonden niet kunt komen of pas later in het seizoen wilt beginnen. U kunt zich opgeven voor één of meer proefavonden bij onze wedstrijdleider: Jeroen Franssen: tel: 0317-422940, svwageningenintern@gmail.com. Donderdag 6 september kunt u zonder opgave meedoen. Als u niet direct wilt spelen, kunt u natuurlijk ook eens gaan kijken. U kunt elke donderdagavond gewoon binnenlopen.

De jeugd is welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Donderdag 6 september is een introductieavond. Er zal worden begonnen met uitleg over de gang van zaken gedurende het seizoen en vervolgens kan ook worden geschaakt. Het jeugdprogramma omvat les, een interne competitie en een snelschaakladdercompetitie voor kinderen die vroeg klaar zijn met hun partij. Ook bij de jeugd is later instappen altijd mogelijk. Les wordt er gegeven op 5 niveaus: van beginner tot gevorderd. Werkboeken kunnen worden aangeschaft voor €5,00 per stuk. Meer informatie is te verkrijgen via onze jeugdleider: Frans Bonnier, tel. 0317- 426363, jeugdschaakwageningen@hotmail.com.

Voor sterke jeugdspelers, huisschakers en senioren is er nog een brugcompetitie van 19.15 tot 20.15. Deze competitie is open en gratis toegankelijk voor iedere geïnteresseerde schaker van binnen of buiten Wageningen. Indeling geschiedt ter plekke, zodat iedereen die wil spontaan kan meedoen.

Informatie over lidmaatschap van Schaakvereniging Wageningen en contributie kunt u krijgen bij onze secretaris: Jaap Melgers, tel 0317-418455, jaapmelgers@planet.nl en/of op de internetsite www.svwageningen.nl