SVW-jeugdschaaktoernooi zaterdag 2 juni

jeugdtoernooiposter2018

Op zaterdag 2 juni is er weer het jaarlijkse jeugdschaaktoernooi van Schaakvereniging Wageningen. Het toernooi staat open voor jeugdschakers van maximaal 18 jaar oud.

Het toernooi wordt gehouden in de Vredehorst: Tarthorst 1, Wageningen. De aanvang is om 13.00 uur (zaal open vanaf 12.15 uur) en de prijsuitreiking is om 17.15 uur. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 5,- en is te voldoen aan de zaal.

Deelnemers worden ingedeeld in groepen van 8, naar speelsterkte. Er worden zeven partijen gespeeld met een bedenktijd van 15 minuten per persoon per partij. Er zijn veel prijzen te winnen: per groep maar liefst één beker en 3 medailles! Voor alle deelnemers is er een gratis ijsje.

Dit toernooi is het slottoernooi van de interregionale jeugdschaakcompetitie (IJSCO). Hierbij wordt een totaalstand bijgehouden over de toernooien die bij verschillende schaakverenigingen uit de regio worden georganiseerd. Na dit laatste toernooi zullen ook de eindprijzen van de IJSCO worden uitgereikt. Er zullen dus veel kinderen met een prijs naar huis gaan!

Aanmelden voor het SVW-Jeugdschaaktoernooi kan (liefst per e-mail) voor 1 juni, onder vermelding van naam, geboortedatum, vereniging en speelsterkte bij Frans Bonnier (Jeugdleider SV Wageningen), tel. 0317-426363, jeugdschaakwageningen@hotmail.com

Deelnemers stemmen in met het plaatsen van uitslagen en foto’s op de website van Schaakvereniging Wageningen, de OSBO en de IJSCO.