Bram van den Berg schafeltenniskampioen

Bram van den Berg heeft vrijdag 17 juni op overtuigende wijze het schafeltennistoernooi bij TTV Shot gewonnen. Schafeltennis is een combinatie van schaken en tafeltennis. Zeven rondes lang schaken en tafeltennissen de deelnemers tegen elkaar. Met 22 punten blijf hij de nummers twee en drie, Robin van Leerdam en Sytse Koopmans (beide 18 punten) ruim voor. De Tilburgse schaker en tafeltennisser liet slechts enkele punten liggen, waaronder een verloren schaakpartij tegen Jeroen Franssen en met tafeltennis verloor hij van Quiryn Daas. Jeroen Franssen en Geert van Hoorn vielen met 17 punten net buiten de top drie.
Beste tafeltennisser was Anatolj Ambachtsheer van TTV Shot. Hij won als zijn tafeltennispartijen, maar doordat hij met schaken minder presteerde, eindigde hij in de middenmoot.
Beste schakers waren Jeroen Franssen, Joost Hooghiemstra, Erwin Oorebeek, Joerie Dassen en Joren Mulder. Zij verloren allen slechts een partij.
Het Wagenings schafeltennistoernooi bij Shot is nog immer populair bij specialisten en liefhebbers van beide sporten. Veruit de meeste van de 24 deelnemers kwamen uit de regio, maar er waren ook deelnemers uit Zwolle, Kampen en Tilburg.