Clubinfo

De Schaakvereniging Wageningen speelt iedere donderdagavond in het WICC, Lawickse Allee 9. Als je met de auto komt, kun je het beste parkeren op parkeerplaats Gevangentoren aan het Plantsoen. Daar is parkeren op donderdagavond gratis, op het terrein van het WICC betaal je 1,60 euro per uur. Vanaf de Gevangentoren ga je via het bruggetje over de stadsgracht naar het WICC. Onze speelzaal is in principe de Haakzaal (al omgedoopt tot ScHaakzaal). Die ligt op de eerste verdieping. Om in de Haakzaal te komen, ga je rechts van de receptie de trap op, ga je boven aan de trap naar links en dan loop je tegen de zaal aan.

Van 18.30 tot 20.00 uur spelen onze jeugdleden competitie en krijgen zij schaakles. Vanaf 19.15 uur start de brugcompetitie waaraan volwassenen kunnen deelnemen. Vanaf 20.00 uur spelen de senioren de interne competitie.