Schaaktweekamp tussen Jan Timman en Sander van Eijk

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 december 2011 vindt een schaaktweekamp plaats tussen Jan Timman en Sander van Eijk, beiden lid van Schaakvereniging Wageningen. Deze tweekamp is een initiatief van de SV Wageningen, de Stichting Schaakpromotie Wageningen en het advocatenkantoor Van Lotringen & Goedings te Ede. Het is bedoeld als geschenk aan Sander van Eijk voor het behalen van zijn IM titel en ter ere van de 60e verjaardag van GM Jan Timman.

De tweekamp vindt plaats in de Openbare Bibliotheek van Wageningen (Stationsstraat 2, 6701 AM Wageningen), op de eerste verdieping in de zogenaamde “vissenkom”.

Op vrijdag 2 december wordt een reguliere partij en een rapidpartij gespeeld. De reguliere partij wordt gespeeld van 14.00 uur tot 19.00 uur en de rapidpartij vanaf 20.00 uur.
Op zaterdag 3 december wordt de reguliere partij gespeeld van 11.00 uur tot 16.00 uur en de rapidpartij vanaf 16.30 uur. De prijsuitreiking is uiterlijk om 17.30 uur.

De partijen zullen tijdens de match becommentarieerd worden door IM Yochan Afek en door Bert Torn op de begane grond van de bibliotheek. Tevens zal de tweekamp live te volgen zijn via www.svwageningen.nl.