Start nieuw schaakseizoen

Het nieuwe seizoen van de Schaakvereniging Wageningen start woensdag 1 september. Iedereen die wil komen schaken is van harte welkom en kan gedurende vier avonden gratis meedoen. Er wordt elke woensdag gespeeld bij WSDV, Grintweg 324a.

Vanaf 20.00 uur spelen de senioren hun competitie. Een partij duurt meestal ongeveer drie uur. Na het spelen van de partij is er gelegenheid om samen de partij te bespreken en collega schakers te ontmoeten aan de bar. Het is niet erg als je een paar avonden niet kunt komen of pas later in het seizoen wilt beginnen. Opgeven kan tot woensdag 17.00 uur bij wedstrijdleider Marius Bolck, intern@svwageningen.nl.

De jeugd t/m 18 jaar speelt op donderdag van 17.45 tot 19.30uur, ook in het gebouw van WSDV. Meerdere trainers leiden aan de hand van de stappenmethode het jeugdprogramma. Het lesprogramma combineert theoretische kennis met het spelen van verschillende kleine schaakcompetities. Deze zijn zo ingericht dat iedereen zo veel mogelijk speelt tegen gelijkwaardige tegenstanders. Neem voor meer informatie over het jeugdprogramma contact op met jeugdleider Anja Janssen, jeugd@svwageningen.nl.