Start nieuw seizoen

Op donderdag 2 september start het nieuwe seizoen van de Schaakvereniging Wageningen . Iedereen die wil komen schaken is van harte welkom en kan gedurende vier avonden gratis meedoen. Er wordt elke donderdagavond gespeeld in de Vredehorst, Tarthorst 1.

De senioren spelen interne competitie van 20.00 tot 24.00 uur. Het is niet erg als u een paar avonden niet kunt komen of pas later in het seizoen wilt beginnen. U kunt zich opgeven voor één of meer proefavonden bij wedstrijdleider Jeroen Franssen, tel. (0317) 422 940. Als u niet direct wilt spelen, kunt u natuurlijk ook eens gaan kijken. U kunt elke donderdagavond gewoon binnenlopen.

De jeugd is welkom van 18.45 uur tot 20.00 uur. Donderdag 2 september is een introductieavond. Er wordt begonnen met uitleg over de gang van zaken gedurende het seizoen en vervolgens kan ook worden geschaakt.Het jeugdprogramma omvat les, een interne competitie en een snelschaakladder voor kinderen die vroeg klaar zijn met hun partij. Voor sterke jeugdspelers is er de brugcompetitie, die om de twee weken wordt gespeeld. Ook bij de jeugd is later instappen altijd mogelijk. Les wordt er gegeven op 5 niveaus: van beginner tot gevorderd. Meer informatie is te verkrijgen via onze jeugdleider: Frans Bonnier, tel. (0317) 426 363, jeugdschaakwageningen@hotmail.com.