SVW aanwezig op Koningsdag op de Doe-markt

Tijdens een lekker zonnige Koningsdag was er veel belangstelling voor het schaken. We hadden drie speelborden die soms onvoldoende bleken te zijn. Even wachten dan maar voor daarna een goede schaakpartij. Een aantal leden van de schaakvereniging heeft het Wageningse publiek kostelijk vermaakt met een partijtje schaken of een enthousiasmerend praatje. Het grote schaakspel trok ook de benodigde belangstelling en was van aanvang tot opruimingstijd goed in gebruik. Zowel Joost Hooghiemstra als Erwin Oorebeek hebben een keer hun meerdere moeten erkennen dus we moeten als leden aan de bak als alle enthousiastelingen van vandaag op de club komen. Het schaakseizoen 2022-2023 begint al aardig op z’n einde te komen, maar hopelijk zien we een aantal aspirant leden binnenkort terug op onze vereniging!

Dank aan Frans Bonnier, Thomas Slijper, Oscar Veldheer, Erwin Oorebeek en Robin van Leerdam voor hun inzet voor SVW op de Doe-markt vandaag!